fbpx

Ευρωπαϊκό – Μπλεντ: “Ασημένια” η Ευαγγελία Αναστασιάδου στη Σλοβενία (vid)

Ευρωπαϊκό – Μπλεντ: “Ασημένια” η Ευαγγελία Αναστασιάδου στη Σλοβενία (vid)

Μια εκπληκτική κούρσα έκανε η Ευαγγελία Αναστασιάδου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας, που διεξάγεται στο Μπλεντ της Σλοβενίας.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πήρε το ασημένιο μετάλλιο στον προκριματικό του σκιφ ελαφρών βαρών των γυναικών, τερματίζοντας με χρόνο 7:35.14.

Η 21χρονη ήταν δεύτερη και στο προηγούμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Μόναχο το περασμένο καλοκαίρι ενώ έχει ένα χρυσό και ένα ασημένιο σε Παγκόσμια πρωταθλήματα Κ23, αλλά και δύο χρυσά και ένα ασημένιο σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα Κ23.

Η Αναστασιάδου έχασε μέσα από τα χέρια της το χρυσό, αφού ήταν αρκετά μπροστά από την Ρουμάνα Ιονέλα-Λίβια Λεχάτσι, η οποία την προσπέρασε λίγο πριν το τέλος ολοκληρώνοντας με 7:32.43, με την Τσέχα Κριστίνα Νεουχόρτοβα (7:40.29) να συμπληρώνει την τριάδα του βάθρου.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Ευρωπ. Πρωτ. Κωπηλασίας (Γ) – Μονό σκιφ ελ. βαρών | ΑΣΗΜΕΝΙΑ η Αναστασιάδου!”,”description”:”Ακόμη μία σημαντική διάκριση πρόσθεσε στο βιογραφικό της η νεαρή πρωταθλήτρια της κωπηλασίας, Ευαγγελία Αναστασιάδου, κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό.”,”thumbnailUrl”:”https://isthumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8wNS8yOC8wOS80OV8yNl82NDczMjNhNjI2NTNiLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT9M27S”,”uploadDate”:”2023-05-28T09:55:30.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-csxta0l2ncfl”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Παράλληλα, η Ευαγγελία Φράγκου κατέκτησε την τέταρτη θέση στον μικρό τελικό του σκιφ γυναικών, ενώ τα αδέλφια, Ζήσης και Δημήτρης Μπουκουβάλας, κατέλαβαν την τέταρτη θέση στο Γ’ τελικό της άνευ πηδαλιούχου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κωπηλασία