fbpx

Ευρωπαϊκό – Μπλεντ: Η απονομή του ασημένιου μεταλλίου στην Αναστασιάδου (vid)

Ευρωπαϊκό – Μπλεντ: Η απονομή του ασημένιου μεταλλίου στην Αναστασιάδου (vid)

Η Ευαγγελία Αναστασιάδου, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο σκιφ ελαφρών βαρών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κωπηλασίας, που φιλοξενείται στην πόλη Μπλεντ της Σλοβενίας.

Την πρώτη θέση πήρε η Ρουμάνα, παγκόσμια πρωταθλήτρια, Ιονέλα Κόσμιουκ, ενώ το βάθρο συμπλήρω σε η Τσέχα, Κριστίνα Νεουχόρτοβα.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Ευρωπ. Πρωτ. Κωπηλασίας (Γ) – Μονό σκιφ ελ. βαρών | Η απονομή του μεταλλίου στην Αναστασίαδου”,”description”:”Η απονομή του ασημένιου μεταλλία στην Ευαγγελία Αναστασιάδου.”,”thumbnailUrl”:”https://isthumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8wNS8yOC8wOS81NV8yOV82NDczMjUxMTAyZWUyLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT4M7S”,”uploadDate”:”2023-05-28T09:58:16.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-csxtia73orwx”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κωπηλασία