fbpx

Ευρωπαϊκό – Μπλεντ: Ξανά δευτεραθλητής Ευρώπης ο Στέφανος Ντούσκος! (vid)

Ευρωπαϊκό – Μπλεντ: Ξανά δευτεραθλητής Ευρώπης ο Στέφανος Ντούσκος! (vid)

Θρίαμβος για τον Στέφανο Ντούσκο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας, που διεξάγεται στο Μπλεντ της Σλοβενίας.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας πρωταθλητής στον μεγάλο τελικό στο απλό σκιφ ανδρών, μετά από μια εξαιρετική κούρσα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, τερματίζοντας με χρόνο 6:47,87, χάνοντας την πρωτιά από τον Ολλανδό, Λέοναρντ Βαν Λίεροπ.

Έτσι, ο Βαν Λίεροπ τερμάτισε πρώτος με 6:46.11, ενώ την τρίτη θέση πήρε ο Ζάιλντερ με 6:48.14.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο, ήταν δεύτερος και στο περασμένο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Μόναχο το 2022 και τώρα προσέθεσε ακόμη μία σημαντική διάκριση στο παλμαρέ του. 

Αυτό είναι το τέταρτο μετάλλιο για την Εθνική ομάδα κωπηλασίας, μετά το ασημένιο των Φίτσιου και Κοντού στο διπλό σκιφ ελ βαρών των γυναικών, το χάλκινο των Γκαϊδατζή και Παπακωνσταντίνου στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών και το ασημένιο της Αναστασιάδου στο σκιφ ελαφρών βαρών. Έτσι, η Ελλάδα έφτασε στα 38 μετάλλια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Ευρωπ. Πρωτ. Κωπηλασίας (Α): ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ ο Στέφανος Ντούσκος”,”description”:”Τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο Έλληνας κωπηλάτης στον τελικό του μονού σκιφ ανδρών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κωπηλασίας στη Σλοβενία.”,”thumbnailUrl”:”https://i3thumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8wNS8yOC8xMS8zOF8zM182NDczM2QzOTBlODJkLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT10M45S”,”uploadDate”:”2023-05-28T11:44:52.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-csxvoc9uuild”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κωπηλασία